Menu
JenOHubnutí.cz
Jídelníček

18 burgerů z 1 kg masa? Je to možné! Poznejte přednosti obalovací směsi na kuřecí maso

Jak připravit 5 burgerů z jednoho kuřecího filé? Použijte recept výrobce strouhanky na kuřecí maso Holly Powder a seznamte se s metodami přípravy rychlých, cenově atraktivních a chutných kuřecích jídel, která budou ideální pro váš podnik. Přečtěte si, jak můžete při přípravě kuřecího masa snížit náklady, aniž by to bylo na úkor kvality.

Křupavé smažené kuřecí

Levné, všemi oblíbené, vhodné k podávání v různých podobách – přesně takové je kuřecí ve strouhance. Skvěle se k němu hodí různé přílohy. Jeho příprava trvá pár minut a je velmi jednoduchá. K tomu, aby si smažené kuřecí získalo přízeň hostů vašeho podniku, musí opravdu dobře chutnat. Zajímá vás, jak toho dosáhnout?

Hotová obalovací směs Holly Powder

Základem chutného smaženého kuřecího je… obalovací směs! Správně usmažené kuřecí maso musí být šťavnaté a měkké uvnitř a křupavé na povrchu. Jak dosáhnete toho, aby usmažené stripsy měly nazlátlou strouhankovou krustu, která láká k nakousnutí, neodpadává z masa a příjemně křupe během jídla? Použijte osvědčené řešení určené pro gastro podniky – hotovou obalovací směs.

Strouhanka na kuřecí maso – jak ji používat?

Hotová obalovací směs na kuřecí maso značky Holly Powder je výrobek, bez něhož se při přípravě kuřecího masa v americkém stylu neobejdete. S ním snadno a jednoduše dosáhnete kýženého efektu. Výrobce pro své zákazníky připravil řadu rad a tipů, díky nimž se příprava kuřecího masa v hotové obalovací směsi vždycky podaří: kuřecí maso ve strouhance je měkké a křupavé, láká svým vzhledem a skvělou chutí.

Hotová obalovací směs – snižte náklady a zvyšte kvalitu

Používání obalovací směsi Holly Powder pro gastro podniky je zárukou vysoké kvality výsledného jídla, usnadňuje práci a vede ke snížení nákladů. K obalování kuřecího v hotové obalovací směsi nepotřebujete nic navíc, žádná vejce, koření, mouku, strouhanku ze suchého pečiva ani kukuřičné lupínky! Podle receptu Holly Powder připravíte z 1 kg kuřecího filé bez problémů až 36 skvěle usmažených stripsů.

Kuřecí – ideální nejen na burgery

Smažené kuřecí maso se výborně prodává jako samostatné jídlo, ale může také představoval vynikající přílohu. Můžete z něho připravit burgery, tortilly, sendviče, chicken dogy, bagety nebo saláty.

Kuřecí burgery – recept

Jak připravit dobrý burger s kuřecím? Budou vám k tomu stačit dva kousky kuřecího ve strouhance, oblíbená houska, tři plátky zelené okurky, dva plátky rajčete, směs salátů, majonéza a kečup. Housku rozřízněte na půl a opečte v toustovači. Její vnitřní strany namažte majonézou a kečupem. Burger složte ze zmíněných surovin. Jídlo se výborně osvědčí při prodeji přes ulici – stačí ho vložit do obalu na burger nebo prostě zabalit do potravinářského papíru.

Jídla s křupavým kuřetem

Jednoduchá je také příprava dalších jídel s kuřecím masem. Protože se hodí ke každé zelenině (a také k ovoci!) a k omáčkám různých příchutí, můžete s ním vytvořit neomezené množství různých kombinací. Hodně inspirace určitě najdete na webu Holly Powder. Výrobce obalovací směsi na kuřecí maso poskytuje svým zákazníkům podporu, nabízí množství materiálů zdarma, včetně receptů na jídla z kuřecího masa!

Jídla ze smaženého kuřecího masa – vynikající tip pro food trucky a restaurace

Jídla se smaženým kuřecím si najdou své zákazníky jak v podnicích rychlého občerstvení, tak i v tradičních restauracích. Kuřecí maso v obalovací směsi se osvědčí jako svačina, jídlo k lehkému obědu nebo jako hlavní jídlo. Je to rovněž skvělá položka v dětském menu. Bez ohledu na to, zda provozujete restauraci, food truck nebo bar s rychlým občerstvením, můžete zařadit do vaší nabídky smažené kuřecí maso a budete mít úspěch

Ohodnoťte tento článek:
0
Právě čtete

18 burgerů z 1 kg masa? Je to možné! Poznejte přednosti obalovací směsi na kuřecí maso